Aristocratie: See you later in room 304

zondag, juli 03, 2005

See you later in room 304

Net als 85% van de overige wereldbevolking konden we in Zaandam kijken naar Live8 en dat hebben we dan ook gedaan! U2 zong natuurlijk One, Madonna pakte het wat vrolijker aan, Annie Lennox (51 jaar oud, thanks Vin!) stond briesend op het podium maar las wel haar woedende teksten van de monitoren, Snoop Dogg nam geen blad voor de mond maar de Black Eyed Peas wel. Naast goeie muziek ook mooie, korte filmpjes en veel verwijzingen naar acties, websites etc. Ga dus vooral naar:
One - Amerikaans initiatief voor armoedebestrijding
Maak het waar - De Nederlandse website over de millenniumdoelen
Live8 live


In ieder geval zaten we bij Frank en Mar te genieten van de nieuwe keuken. En Live8 te kijken uiteraard! Suuz en Suna kozen toch voor Beef in het Veldpark maar de rest bleef hangen voor een enerverende avond op de bank!


Geheel indachtig aan het probleem van honger pasten we de gebruikelijke invulling van de avond aan. Geen overdaad aan consumptie maar een gepast Live8-assortiment.


En nadat Paul McCartney met vele grote sterren afsloot met Hey Jude eindigde de avond. Gelukkig werd ik op de terugreis naar De Boeg weer eens herkend als Henk Jan Smits (`He, dat is die Frits van Idols`) en kon ik rustig gaan slapen.

P.S. Mij kwam de vraag ter ore of de foto's nog kunnen worden gedownload. En het antwoord is: Jazeker, klik met de rechter muisknop op de foto, kies voor "opslaan als" en je kunt de foto opslaan in hetzelfde formaat als waarmee de foto genomen is en niet als de kleine afbeelding die op de site staat.

P.P.S. Zoals je wellicht hebt gemerkt, is er eindelijk muziek op de achtergrond! Suggesties over wat de muziek zou moeten zijn, kunnen worden gemaild naar dejong1999@zonnet.nl. In ieder geval hoor je nu Kenny Rogers met Just Dropped In....