Aristocratie: Weer aan het werk....

zaterdag, september 24, 2005

Weer aan het werk....

Deze week stond in het teken van de terugkeer naar Avéro Achmea, locatie Gatwickstraat. Daar lag een stevige stapel werk te wachten maar ook leuke dingen zoals een borrel in de kroeg op de 9e etage. Maar voordat ik me weer dienstbaar maakte voor de maatschappij was er nog een feestje! En wat voor feestje!

Vrijdagavond in het Zaantheater: Hair - the Musical. Ook dit was weer ouderwets genieten met gezellige Hippie-liedjes. Mijn gezelschap had er zin in en er waren vreselijk veel bekenden die allemaal moesten worden toegezwaaid vanaf het balkon.


Zaterdagavond bij Chiel een receptie voor de terugkomst van George. De aanleiding was erg droevig maar het was toch leuk om de wereldreiziger weer een weekendje te zien. De receptie was dus erg gezellig ook al kwam niet iedereen ongeschonden uit de strijd.



Zondag Dam-tot-Dam-loop. Het hele centrum afgesloten en met een gigantische omweg naar Jordy om daar te zien hoe heel veroordeeld Zaanstad op proefverlof was uit de kliniek en hoe de mannen van Van Dik Hout energiek over de Zuiddijk renden. Tanja heeft de foto´s. Frank liep de loop en had een redelijke tijd. Treffend was het gebrek aan vertrouwen in de loopkwaliteiten van Frank want alle 11 deelnemers aan de weddenschap hadden een hogere tijd ingeschat dan de werkelijke eindtijd......